Daar doe ik het voor

Daar doe ik het voor!

Een groot onderdeel van mijn werk als personal trainer is het motiveren van mensen om (meer) te bewegen zodat ze fitter worden en meer energie krijgen. Die motivatie heb ik zelf niet nodig. Ik zorg wel dat ik aan de nodige beweging toekom. Daar voel ik me namelijk heel goed bij. Daarbij wil ik graag fitter zijn dan de mensen die ik train!

Wat motiveert mij

Maar weet je wat mij met name motiveert om mijn werk met heel veel plezier uit te oefenen? Mijn klanten die zich fitter voelen doordat ze meer zijn gaan bewegen. Mijn doel is altijd dat mensen zelfstandig het sporten weer gaan oppakken en dat ze daar plezier in hebben! Een goede start kan dan personal training zijn. Ik help je weer fit te worden en het plezier terug te vinden zodat je na een tijdje zelf het sporten weer oppakt.

Leuk filmpje

Een van mijn klanten heeft de moeite genomen om een filmpje te maken van zijn personal trainingen door mij. Ik heb gevraagd of ik het op mijn website mag plaatsen, zó leuk vind ik het!

Ook heeft hij een stukje geschreven om op deze website als referentie te plaatsen:

“Al enige tijd liep ik met de gedachte om het sporten weer eens actiever op te pakken. In het verleden heb ik altijd actief gevoetbald en tennis gespeeld, maar sinds de komst van mijn kinderen ontbrak mij de zin om de verplichting in teamverband aan te gaan. Ik startte met hardlopen en heb door eigen discipline mijn afstanden kunnen opbouwen. Zodoende heb ik in 2 jaar tijd, vier keer een halve marathon gelopen. Prachtig en leuk om te doen, maar geen lopersverslaving;-) Ik miste iets en wilde mijn hele lichaam trainen, niet alleen mijn benen.

Ik zocht een nieuwe uitdaging om mijn eigen grenzen te verleggen en om algeheel fitter te worden. Dat laatste om ook vitaal in mijn werk en mijn leven te staan. Toen raakte ik met John in gesprek. Hij vertelde over zijn achtergrond en wat hij voor trainingen aanbood. Na een uitvoerig intakegesprek, inclusief metingen, zijn we gestart met een personal training traject.

Ik wilde graag op maat uitgedaagd worden om mijn fysiekheid te testen. Elke training was weer anders. Nieuwe oefeningen, langer, verder, moeilijk – wel allemaal buiten, zowel in de zon, regen en wind. Ik vond het fantastisch. Heerlijk om zo afgetraind te worden. Soms dacht ik wel eens onder de douche: “Ik zou mijn armen toch gewoon op moeten kunnen tillen?”. Door de inspanning lukte dat even niet, maar later merkte ik hoe sterk en fit ik was geworden in mijn benen, armen, buik, billen – overal. Uiteindelijk heb ik mijn persoonlijke training afgerond met een obstaclerun (niet inbegrepen in de training). Moe en super voldaan.

Al die tijd was John een coach, mentor, uitdager maar ook een vriend die bij je staat en die je helpt. Zijn kennis van het menselijk lichaam, zijn eigen sportieve achtergrond en de gedrevenheid vanuit de juiste intentie mensen verder te willen helpen – maakt voor mij dit tot een excellente ervaring. Nu ben ik enige tijd gestopt met de actieve begeleiding, maar nog steeds kan ik putten uit het oefeningenpakket wat ik geleerd heb. Zo nu en dan spreek ik John nog en elke keer wakkert het sportieve enthousiasme weer aan. Echt een verdienste van hem. Ik kan iedereen oprecht een kennismaking aanraden, vijf sterren als je hem kon beoordelen:-)

Thanks John!

Daar doe ik het voor

Als ik hoor hoe blij de mensen zijn die ik heb mogen helpen en die ik op dit moment help, word ik daar blij van. Daar haal ik meer genoeg motivatie uit om mijn werk iedere dag met heel veel plezier uit te oefenen!

Als je wilt dat ik jou help, neem dan gerust contact met me op voor een gratis intakegesprek.