Mooi Mierlo plaatste afgelopen week een artikel over mijn werk als personal trainer en mijn bedrijf: Fit met John.

Ik heb hiervan een foto genomen en deze op mijn facebook-pagina geplaatst.

Fit met John in Mooi Mierlo

Voor diegenen die mij (nog) niet op Facebook volgen en het dus gemist hebben, hieronder de tekst van het artikel.

Het omschrijft precies waar ik als personal trainer voor sta:

Fit met John: deskundige begeleiding bij het opbouwen van een gezonder bestaan

Personal trainer John Lammers helpt mensen die om uiteenlopende redenen te weinig bewegen op weg naar een gezonder leven.

Sinds februari begeleidt deze Mierlonaar onder de naam Fit met John anderen bij het opbouwen van een fitter bestaan. Waarom? “Omdat ik wil dat mensen, wanneer ze wakker worden, écht zin hebben in de dag”, aldus John.

Soms is fit worden moeilijker dan het lijkt

Veel mensen willen fitter worden, maar vinden de eerste stappen ernaartoe erg moeilijk. Bijvoorbeeld omdat ze geplaagd worden door rugklachten, met blessures kampen of het niet op kunnen brengen om alleen te sporten.

Juist die mensen wil John op weg helpen. Door hen te stimuleren, plezier te laten beleven en het advies te geven dat bij hen past.

Jarenlang fysiotherapeut, nu personal trainer

John werkte 17 jaar lang als fysiotherapeut. De mooiste momenten ervoer hij in dit vak wanneer patiënten echt gemotiveerd zijn advies volgden en daardoor resultaat boekten.

Als personal trainer wil John deze momenten vaker creëren en de vooruitgang van zijn klanten, van begin tot eind, van dichterbij meemaken. Niet in een fitnesszaal, maar buiten. In de frisse lucht.

Het eigen lichaam en persoonlijke wensen als basis

De sleutel tot succes is een op de persoon afgestemd trainingsprogramma, zo stelt John. Daarom toetst hij van te voren altijd de belastbaarheid van het lichaam en inventariseert wensen. Op basis van die informatie stelt hij een trainingsprogramma op dat precies past.

Het doel: opleiden totdat je het zelf kunt

De trainingen zijn naast fit worden, ook gericht op fit blijven. Het is de bedoeling dat iemand aan het einde van de rit de kennis en motivatie heeft om een gezonde levensstijl te behouden. “Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich weer goed voelen en meer energie krijgen, maar mijn doel is pas bereikt wanneer ik overbodig word.”

Naast 1 op 1 trainingen, geeft Fit met John ook Team training en twee keer per week (woensdag- en zondagochtend) een laagdrempelige Bootcamp voor grotere groepen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Fit met John biedt? Neem dan een kijkje op www.fitmetjohn.nl.