Bootcamp Fit met John

Bootcamp Mierlo!

Bootcamp Mierlo is voor iedereen die wekelijks in de buitenlucht in groepsverband wil werken aan uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie.

We gaan je eigen grenzen opzoeken en verleggen zodat jij fit(ter) wordt!

Op woensdag (09:00 uur), donderdag (19:00 uur), vrijdag (09:00 uur) en zondag (09:30 & 10:45 uur) wordt Bootcamp Mierlo gegeven.

  • Per periode van 10 weken (tijdens vakantieperiodes trainen we beperkt, dit wordt vooraf duidelijk aangegeven)
  • Je traint lekker buiten
  • In groepsverband
  • Laagdrempelig
  • € 65 per periode

Bootcamp Mierlo!

Bootcamp Mierlo wordt gegeven door personal trainer John Lammers van “Fit met John“. Met zijn achtergrond als fysiotherapeut zorgt John voor een verantwoorde training onder deskundige begeleiding.

Effect van Bootcamp

Tijdens de bootcamp doe je oefeningen voor je conditie en kracht, maar we trainen ook op coördinatie zodat je effectief werkt aan je fitheid! Je krijgt een beter conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger en je werkt aan je vetverbranding.

Doordat de training buiten wordt gegeven, ben je er letterlijk even “uit”. Je kunt lekker je hoofd leegmaken en je focussen op je lichaam en de omgeving. En samen sporten is natuurlijk ook gewoon gezellig.

Kortom: Bootcampen is heerlijk!

Doe jij mee

Is het de hoogste tijd om weer eens te gaan sporten? Misschien heb jij je voorgenomen meer te gaan bewegen? Bouw je conditie en spierkracht dan verantwoord op met Bootcamp Mierlo gegeven door personal trainer John Lammers.

Er is geen druk van de andere groepsleden omdat zij dezelfde uitdagingen hebben als jij. Bootcamp Mierlo zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier geleidelijk weer op een gezond(er) niveau komt. Alle begin is moeilijk, maar we slepen elkaar er doorheen!

Meer informatie

Wil je meer informatie over Bootcamp Mierlo?

Neem gerust contact op of lees meer over deze laagdrempelige wekelijkse training in de buitenlucht.

Direct inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil jij je direct inschrijven?